Termeni si conditii

Termeni si conditii

S.C. ELLEBI COM IMPEX S.R.L.

Sediu social: Bucuresti, sector 3, Str. Ilioara nr. 15, cam. 2

Date fiscale: CUI: RO27555178, Nr. Reg. Com.: J40/9984/2010

Telefon: 0766.690.413 / 021.673.68.35

e-mail: ellebicom@yahoo.com

Termeni si conditii

Livrarea produselor

Livrarea produselor noastre se face oriunde în ţară prin Fan Courier, cu mentiunea ca localitatea in care se face livrarea sa fie in aria de acoperire a companiei Fan Courier.

Daca localitatea de livrare nu se afla in aria de acoperie Fan Courier, se adauga la costul total 1 leu / km. suplimentar din cel mai apropiat sediu Fan Courier.

Lista localitatilor aflate in aria de acoperire Fan Courier fara taxa suplimentara per/km. poate fi consultata aici.

Livrarea se poate face si prin orice alta firma de curierat rapid, agreata de client.

Livrarea nu se poate face prin Posta Romana.

Livrarea se face in 24 – 48 ore de la comanda.

Livram orice cantitate, nu exista valoare minima.

NU  COLABORAM CU PERSOANE FIZICE, CI DOAR PERSOANE JURIDICE ( orice tip de persoana juridica).

 

TARIFE DE TRANSPORT

Pentru comenzi mai mici de 250 lei, se percepe o taxa de 21 lei + TVA.

Pentru comenzile ce depasesc 250 lei, transportul este GRATUIT in Bucuresti.

Pentru comenzile ce depasesc 800 lei, transportul este GRATUIT in tara.

 

Modalitate de retur

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produsele noastre online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Daca produsele nu sunt corespunzatoare, ne asumam plata returului catre depozitul nostru. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Aceasta se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Astfel portivit art.4 pct. b, produsul/produsele se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se supune acestei legi si in cazul in care acestea au fost livrate clientilor prin firma de curierat rapid. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. SC ELLEBI COM IMPEX SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care prezinta urme de consum sau de uzura, etc.

Aceasta prevedere legala nu este valabila in cazul in care clientul ridica marfa de la sediul furnizorului avand posibilitatea sa verifice si sa probeze produsele.

Pentru orice reclamatii si sesizari cu privire la comanda, livrarea produselor sau retur va rugam sa ne contactati prin e-mail la: ellebicom@yahoo.com

 

Modalitati de plata

Cumpărătorul poate să plătească produsele:

1) in numerar la livrare (daca ridica marfa de la depozitul nostru).

2) Ramburs catre curier: reprezinta achitarea contravalorii produselor si a transportului pana la client, in momentul inmanarii coletului de catre curierul rapid (Fan Courier), care va emite chitanta.

3) Ordin de plată: plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SC ELLEBI COM IMPEX SRL, in urma confirmarii telefonice sau prin email a comenzii cu un consultant de vanzari. Expedierea produselor se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Denumirea societatii: SC ELLEBI COM IMPEX SRL Cont in lei: RO73BTRL04701202U56310XX, deschis la BANCA TRANSILVANIA Pallady, Cod unic inregistrare: RO27555178, J40/9984/2010.

 

 

Comanda telefonic: 0766.690.413

Livrarea produselor este gratuita pentru comenzile peste 250 lei, in BUCURESTI.

Contacteaza-ne